Integrants

nuria

NÚRIA BRULL
SAXO BARÍTON

Nascuda a l’Ametlla de Mar, realitza els estudis superiors de saxòfon al Conservatori Superior de Música del Liceu amb Albert Julià.
Amplia la seva formació a França on obté la Medalla d’Argent de saxo en el Cicle Especialitzat i la Medalla d’Or en Música de Cambra en el Cicle de Perfeccionament a l’École Nationale de Musique Claude Debussy de Saint-Germain-en-Laye (París, França).
Ha treballat també amb els saxofonistes Joaquim Subirats, Cristophe Bois, Pierric Leman, Jean-Yves Formeau, Claude Delangle, Nicolas Prost, Anne Lecapelain i Eric Devallon.
En el camp de la pedagogia es forma en Improvisació i metodologia IEM amb el Catedràtic de l’Escola Superior de Música Reina Sofia de Madrid, Emilio Molina, i realitza diversos stages pedagògics sobre l’instrument a París. També s’ha introduït en la música moderna en les especialitats d’harmonia i saxo-jazz.
Com a intèrpret ha tocat amb l’Orquestra de Cambra de Granollers, l’Egara saxofon quartet i en el muntatge teatral Antígone, a París, amb música per a quartet de saxòfons de G. Cagnard.
Altres formacions on toca són, el duo Agua a Vinho de guitarra i saxo; el trio Brull-Salvador-Mor saxo, piano i cajón,i el Quartet de Saxo i Veu A L’Aire de música d’arrels tradicionals amb fusió jazz.
És professora a l’Escola Municipal de Música Blai Net de St. Boi de Llobregat i al Conservatori de Música del Liceu.
És membre fundador del Quartet Limnos.

GEMMA TORRALBO
SAXO SOPRANO

Nascuda a Badalona, realitza els seus estudis superiors a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) amb Luis Ignacio Gascón com a professor de saxòfon. Posteriorment, rep classes de saxofonistes com Andrés Gomis, Phillipe Bracquart i Mariano García. Pel que fa a la música moderna i la improvisació, rep formació de la mà de Martí Serra. En l’àmbit de la investigació, el 2016 obté el títol de Màster en Musicologia i Investigació en educació musical a la Universitat Autònoma de Barcelona
Com a intèrpret forma part de diverses formacions, entre les que cal destacar el quartet de saxos Sax-Sons, finalistes del 6è concurs Tutto Demestres. Col·labora amb l’ensemble Conjunt XXI! amb qui enregistra l’òpera Aprima’t en tres dies d’Alberto García Demestres (nominat a millor disc de música clàssica 2011 dels premis Enderrock).
Col·labora amb orquestres com la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, l’Orquestra de Barcelona i Nacional de Catalunya i l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida. Ha treballat amb directors com Leonard Slatkin, Marc Soustrot, Alfons Reverté, Miquel Ortega o Manel Valdivieso.
És membre del Quartet Limnos des de setembre del 2016.
És professora de saxofon a l’Escola de Música del Palau, l’Escola de Música de la Vall del Tenes i a la primària musical de l’Escola Pia Balmes.

 

elena

ELENA LEÓN
SAXO TENOR

Natural de St.Cugat del Vallès, realitza els estudis superiors de saxòfon a França on es gradua amb un Primer Premi per Unanimitat de saxòfon i un Primer Premi de Música de cambra a l’École Nationale de Musique d’Issy-les-Moulineaux on estudia amb el saxofonista Pierric Leman.
Amplia la seva formació amb Philippe Portejoie al Conservatoire National de Région de Paris i realitza paral·lelament una Maîtrise d’Arts mention musique a la Université Paris 8 (Saint-Denis) obtenint una menció Très bien en l’especialitat Musicologie, Création, Musique et Société. Seguint en el camp de la recerca, l’any 2008 obté el Màster en Musicologia i Educació Musical a la Universitat Autònoma de Barcelona.
Ha rebut classes magistrals dels saxofonistes Jean-Yves Fourmeau, Nicolas Prost, Claude Delangle, Jean-Denis Michat i Vincent David.
El seu interès pel món de la improvisació la porta a introduir-se en la música moderna de la mà del saxofonista Martí Serra en l’àmbit del jazz i les tècniques d’improvisació.
Com a intèrpret té una llarga experiència en formacions de cambra diverses, ha estrenat el Concert per a saxòfon i orquestra de corda de Joan Carles Martínez (2003), i col·labora amb l’Orquestra Simfònica de St. Cugat del Vallès.
Actualment és membre de diferents formacions entre les que destaquen el Quartet Limnos, del que és membre fundador; el duo de saxo i guitarra flamenca Elena León & Roger Sabartés; Va de flamenco i el quartet de saxos i veu A l’aire.
Combina la tasca d’intèrpret amb la docent com a professora de saxòfon a l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i Conservatori de St. Cugat del Vallès.

esther

ESTHER SABATÉ
SAXO ALT

Nascuda a Vallbona d’Anoia (Barcelona), realitza els estudis superiors de saxòfon a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) amb el professor Luis Ignacio Gascón, del qual obté les màximes qualificacions.
L’any 2011 finalitza el Màster en Interpretació del saxòfon de la Universitat Ramon Llull a l’Escola Luthier de Barcelona. Seguidament, l’any 2013, finalitza el Màster en Musicoteràpia de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Al 2017 obté l’Orff Schulwerk certification program a San Francisco (California).
En la vessant interpretativa, ha assistit a diverses classes magistrals on ha rebut assessorament de grans saxofonistes com Adolf Ventas, Christophe Bois, Claude Delangle, Eric Devallon, Mariano García i Philippe Braquart.
Com a intèrpret ha realitzat concerts com a solista en vàries sales de Catalunya interpretant important repertori, ha col·laborat amb la orquestra del Gran Teatre del Liceu, bandes simfòniques d’arreu de Catalunya i Espanya.
Des de l’any 2010 és membre del Quartet LIMNOS.
Ganyadora del premi TOYP 2014 (“Ten outstanding young person”) en la categoria de Millora Personal, amb el projecte Musicoterapia per a l’obesitat infantil. El premi l’atorga la JCI (Jove Cambra Internacional)
A nivell teatral ha actuat en concerts pedagogics i actualment forma part de la companyia Drama Queens amb la qual estrenen l’obra Cabaret Distòpic, escrita i dirigida per la dramaturga Sílvia Navarro.
És professora de saxòfon de l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases de Piera, del Centre d’estudis musicals Cal Maristany d’Hostalets de Pierola i de l’Escola de Música de Capellades.

Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter