Limnos Quartet

Limnos Quartet neix l’any 2005 a França, on les seves integrants coincideixen durant els seus estudis de perfeccionament de l’instrument, amb el propòsit de fer conèixer el saxòfon en les seves diferents vessants.
Han actuat a nombroses sales i festivals del territori nacional i internacional amb un programa que explora la gran versatilitat d’aquesta formació. Cal destacar la seva participació al Festival Internacional de la Cultura de Boyacá (Colòmbia) i el 17th World Saxophone Congress celebrat a Estrasburg. Durant la temporada 2016-2017, Limnos Quartet va ser seleccionat per formar part del catàleg de Joventuts Musicals de Catalunya, realitzant una gira per auditoris del territori català.
Interpreten des de repertori representatiu de l’escola tradicional del saxòfon a transcripcions d’obres originals per a altres formacions, passant per un ampli ventall d’obres de compositors actuals. En aquest darrer camp, han estrenat obres de compositors com Àlex Cassanyes o Elena Rykova y han tingut l’ocasió de treballar directament amb els compositors Salvador Brotons, Dimitri Tchesnockov i David Salleras. D’aquesta col·laboració neix el seu primer treball discogràfic “Identitats Sonores” (2015).
Limnos Quartet ha rebut formació com a grup de cambra de saxofonistes de reconegut prestigi com Eric Devallon, Claude Delangle, Juan Jiménez, Christophe Bois i Luis Ignacio Gascón.
L’any 2011 obté el Tercer Premi al “III Concurso Internacional Yamaha de Cuartetos de Saxofón”, celebrat a Madrid, i és finalista del “I Concurs Internacional de Música de Cambra La Porta Clàssica- Matas i Ramis”.

Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter