Limnos Quartet

Limnos Quartet neix l’any 2005 a França, on les saxofonistes coincideixen durant els seus estudis de perfeccionament de l’instrument, amb el propòsit de fer conèixer el saxòfon en les seves diferents vessants.
Han actuat a nombroses sales i festivals del territori nacional i internacional amb un programa que explora la gran versatilitat d’aquesta formació. Interpreten des de repertori representatiu de l’escola tradicional del saxòfon a transcripcions d’obres originals per a altres formacions, passant per un ampli ventall d’obres de compositors actuals. En aquest darrer camp, han tingut l’ocasió de treballar directament amb els compositors Salvador Brotons, Dimitri Tchesnockov i David Salleras. D’aquesta col·laboració neix el seu primer treball discogràfic “Identitats Sonores” (2015).
Com a grup de cambra han rebut formació de saxofonistes de reconegut prestigi com Eric Devallon, Claude Delangle, Juan Jiménez, Christophe Bois i Luis Ignacio Gascón.
L’any 2011 obtenen el Tercer Premi al “III Concurso Internacional Yamaha de Cuartetos de Saxofón”, celebrat a Madrid, i són finalistes del “I Concurs Internacional de Música de Cambra La Porta Clàssica- Matas i Ramis”.

Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter